Τρίτη 15.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Αγανάκτηση Γουργουλιάνη…. για το αυτονόητο!!!

04.01.2021

Το αυτονόητο… σε μια κυβέρνηση που τελικά φαίνεται να επιβάλλει στο λαό της το… παράλογο, διατυπώνει με μια ανάρτησή του ο καθηγητής Πνευμονολογίας και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κώστας Γουργουλιάνης:

«Η ζωή στην ύπαιθρο. Ένα παλιό επιτυχημένο μέτρο στην αντιμετώπιση πανδημιών!

Στην κοντινή, αλλά παγωμένη Ελβετία χρειάσθηκε μόνο μια κάρτα στις 22 Δεκεμβρίου με τους κανόνες αντιμετώπισης της πανδημίας. Στην Ελλάδα, τις ημέρες των γιορτών, με εξαιρετικά επιδημιολογικά δεδομένα αλλά και πολύ καλό καιρό, επιμένουμε να μην αξιοποιούμε τη ζωή στην ύπαιθρο. Έτσι εξηγείται η απαγόρευση ψαρέματος και κυνηγίου μια εβδομάδα αφού είχε επιτραπεί. Ευτυχώς κάποιοι από εμάς, που δεν κυνηγήσαμε ποτέ, απολαμβάνουμε αθλητικές δραστηριότητες στη φύση»!

Φαίνεται πως οι καλογυμνασμένοι Χαρδαλιάδες (που νομίζουν πως θα παλέψουν με τον κορονϊό) και οι τηλεπωλητές βιβλίων που τα πουλάνε με το κιλό και με το μέτρο… έχουν περισσότερες γνώσεις και μυαλό…  από τους επιστήμονες, ειδικά όπως ο κ. Γουργουλιάνης που είναι στην πρώτη γραμμή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Ζήτω η Νέα Ελλάς που χτίζουμε!!!