Τετάρτη 22.05.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Πλήρωσαν το τίμημα της αλαζονείας

16.10.2023 /

Θεωρούσαν τον εαυτό τους άχαστο… εκτιμούσαν πως ότι κι αν κάνουν δεν υπάρχει κανείς απέναντι να τους χτυπήσει… Ακόμη και με την υποψηφιότητα Κουρέτα κάποιοι χλεύαζαν, χωρίς να αντιλαμβάνονται πως οι αλαζονικές τους συμπεριφορές και το μοίρασμα του παιχνιδιού σε λίγους, έβρισκε απέναντι ακόμη και τα στελέχη της Ν.Δ.

Η όποια κριτική τους γινόταν θεωρούσαν πως είναι εκ του πονηρού και ουδέποτε κάθισαν να δούνε μήπως πραγματικά έχει βάση.

Οσο κι αν δεν θέλουν να το πιστέψουν οι άνθρωποι του Αγοραστού σε όλη την Θεσσαλία αυτή είναι η πραγματική αλήθεια. Η πλημμύρα ήρθε ως επιστέγασμα. Ολοι έβλεπαν πως τα αντιπλημμυρικά έργα, ήταν στο μεγαλύτερο μέρος τους, έργα βιτρίνας.

Ολοι ζούσαν την Θεσσαλία να φτωχοποιείται και αντί να γίνουν έργα πραγματικής ανάπτυξης, γινόταν έργα υποδομής που με την πλημμύρα κατέρρευσαν σαν τραπουλόχαρτα, μαζί με το αφήγημα της περιφερειακής αρχής.

Όμως αυτό που κόστισε την εκλογή του Κώστα Αγοραστού την δεύτερη Κυριακή ήταν ο πανικός που οδήγησε τους πάντες σε μια σειρά καταστροφικών λαθών.

Από την μετατροπή των αυτοδιοικητικών εκλογών σε κομματικών με τον ερχομό του πρωθυπουργού και τις εκβιαστικές δηλώσεις των υπουργών, την κωλοτούμπα της Τζανακούλη μέχρι και την υποτιθέμενη ανάρτηση στήριξης του υπουργού Δημήτρη Παπαστεργίου…

Αν μέσα σε όλα αυτά προσθέσει κανείς πως πολλοί τους την είχαν στημένη στη γωνία… τότε βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα της πανωλεθρίας Αγοραστού…

Χ.Κ.

[fbcomments]