Παρασκευή 10.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

«Θερμό» χειροκρότημα στον «Ασκληπιό»

03.12.2018

Το πιο «θερμό» χειροκρότημα απέσπασαν για ακόμα μια χρονιά τα χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού-Χορευτικού Ομίλου Τρικάλων «ο Ασκληπιός», χθες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης.

Για ακόμη μια φορά, οι Τρικαλινοί -αφήνοντας πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης» στην διασκέδαση που προσφέρει ο «Ασκληπιός» και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του «Λείρον», όπου έλαβε χώρα η εντυπωσιακή λαογραφική εκδήλωση του «Ακληπιού».

Την πετυχημένη εκδήλωση προετοίμασαν οι έμπειροι χοροδιδάσκαλοι του Συλλόγου, ενώ όλα τα τραγούδια που ακουστήκαν, απέδωσε θαυμάσια παραδοσιακή δημοτική – λαϊκή ορχήστρα, αποτελούμενη από γνωστούς τραγουδιστές και μουσικούς.

Όσοι παραβρέθηκαν απόλαυσαν πραγματικά μια εντυπωσιακή και άψογη απ’ όλες τις απόψεις και με το κύρος του «Ασκληπιού» μουσικό-χορευτική παράσταση.

Όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι κ.κ. Νίκος και Γιάννης Σιούλιος, ο Σύλλογος που συμπληρώνει πάνω από 35 χρόνια ζωής και πολιτιστικής προσφοράς στον τόπο, ετοιμάζει νέες δράσεις για το 2019, ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν το έργο του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια.