Πέμπτη 02.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θέλει αεροδρόμιο ο Κώστας Φαμίσης

23.12.2018

«Είναι αδιανόητο η Θεσσαλία να μην διαθέτει το δικό της αεροδρόμιο και μάλιστα την ώρα που αποτελεί αποδεδειγμένα έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της χώρας και συνεχώς ανερχόμενο στις προτιμήσεις των ξένων επισκεπτών με σημαία τα Μετέωρα».

Αυτό τόνισε σε παρέμβαση του ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Τρικάλων-Πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας του τουρισμού Κώστας Φαμίσης, στην εκδήλωση «Αυτή τη φορά ψηφίζω» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών καταθέτοντας ουσιαστικά πρόταση προς τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό ώστε να αναληφθεί η πρωτοβουλία για την ίδρυση και κατασκευή του στον Δήμο Φαρκαδόνας.

Πρόκειται για ένα έργο σταθμό για την περιοχή εφ΄ όσον γίνει για το Θεσσαλικό διαμέρισμα καθώς θα αλλάξουν τα δεδομένα για την επισκεψιμότητα αλλά και την άμεση πρόσβαση στον τόπο μας είπε ο κ. Φαμίσης παραπέμποντας στις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα και αποτελούν το μπούσουλα για να κινηθούμε όλοι μαζί για την επίτευξη του καθώς το αξίζει και το δικαιούται»…

Ο κ. Αγοραστός απάντησε ότι είμαστε Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και όχι Περιφερειακή διακυβέρνηση προκαλώντας την δευτερολογία του κ. Φαμίση που υπογράμμισε ότι εφ΄ όσον υπάρξει η πολιτική βούληση τα πάντα γίνονται…και ευχαρίστησε τους κ.κ. Σακοράφα, Κύρτσο και Καϊλή για την συμμετοχή αλλά και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Γιάννη Μπουτίνα για την άριστη προετοιμασία και προβολή του τουριστικού προϊόντος της περιοχής…..

Η πρόταση-παρέμβαση του Κώστα Φαμίση αναμφίβολα προκάλεσε αίσθηση και φυσικά συζητήθηκε και θα συζητηθεί όπως όλα δείχνουν γιατί το αεροδρόμιο «Μετέωρα» στη Φαρκαδόνα είναι απολύτως αναγκαίο αλλά και εφικτό να γίνει και να αλλάξει ριζικά τα δεδομένα του τουριστικού προϊόντος για ολόκληρη τη Θεσσαλία.