Πέμπτη 27.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με επιτυχία θεατρική παράσταση στα Μ. Καλύβια

09.06.2015

Με μεγάλη επιτυχία δόθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου η παράσταση του παιδικού θεατρικού εργαστηρίου του Ε.Λ.Ο.Κ. και της κας Φαράκη στα Μ. Καλύβια. Παρά τη δυνατή βροχή η παράσταση << ΧΑΡΑΜΟΦΑΗ ΤΣΑΝΕΛ>> συγκέντρωσε πολύ κόσμο στο Δημαρχείο των Μ.Καλυβίων . Μέσα στο πρόγραμμα ενός φανταστικού τηλεοπτικού σταθμού  παρουσιάστηκαν  τηλεοπτικά προγράμματα με κείμενα γραμμένα από τα παιδιά.

Το πρώτο τμήμα παρουσίασε <<Το δικό μας παραμύθι>> ένα παραμύθι βγαλμένο μέσα από αυτοσχεδιασμούς.

Το δεύτερο τμήμα παρουσίασε δυο  διασκευασμένα παραμύθια .

<<Σταχτοπούτα>> και <<Ο λύκος, η μαμά και τα πέντε κατσικάκια>>.               Παραμύθια που οι ρόλοι αλλάζουν και παρουσιάζονται με μια φρέσκια ματιά.

Το μεγάλο τμήμα παρουσίασε παρωδίες των τηλεοπτικών εκπομπών.

<< Οικογενειακές Ιστορίες>>, <<Μην αρχίζεις τη μουρμούρα>>, <<Άντε γειά>>, <<Ειδήσεις>>, <<Ο καιρός>>, <<Ανατροπή>>.  Τα παιδιά έκλεισαν την παράσταση τραγουδώντας και στέλνοντας ένα μήνυμα στους ενήλικες για μια καινούργια αρχή, για ελπίδα και για αγάπη.

Τη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πάτερ Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κος Ηλίας Παπανικολάου, ο Πρόεδρος των Μ. Καλυβίων κος Χρήστος Σκούφας, Ο επίτιμος Πρόεδρος του Ε.Λ.Ο.Κ. κος Χρήστος Παπαπολύκαρπος , ο ταμίας του  Ε.Λ.Ο.Κ. κος Βασίλης Τσεκούρας. Ο Πρόεδρος του Ε.Λ.Ο.Κ. και οικοδεσπότης της βραδιάς  κος Θωμάς Χαχάμης τόνισε μεταξύ άλλων την χρησιμότητα του θεάτρου στον πολιτισμό από αρχαιοτάτων χρόνων. Η κα Φαράκη  συνεχάρη τα παιδιά, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και κάλεσε το κοινό στην επόμενη παράσταση από το εργαστήρι των ενηλίκων.