Δευτέρα 03.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συγκλονίζει ο θάνατος του Χρήστου Ράδου

05.04.2022

Συγκλονισμένη είναι η Τρικαλινή κοινωνία από τον θάνατο του γνωστού και αγαπητού Τρικαλινού 57χρονου Χρήστου Ράδου που όπως γράφαμε χθες βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Ο Χρήστος που ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην κοινωνία των Τρικάλων δραστηριοποιήθηκε αρχικά στην οικογενειακή επιχείρηση  ξυλείας μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ανοίξει ένα Wine Bar στην Καρανάσιου, το Gallo Nero, το οποίο και τελικά πούλησε.

Ηταν ιδιαίτερα γνωστός κι αγαπητός στους αθλητικούς κύκλους μιας και είχε μεγάλη αγάπη για το μπάσκετ, αλλά και στο γυναικείο φύλο μιας και θεωρούταν από τους πιο ωραίους άντρες των Τρικάλων. Αγωνίστηκε στην εφηβική ομάδα του Σπόρτιγκ στα τέλη  της δεκαετίας του 70,  ενώ ήταν εκ των πρωτοστατών της ίδρυσης του μπασκετικού Άρη Αγίας Μονής το 1992 επί θητείας  Κώστα Γεραγόρη  μαζί με τους φίλους του, Δημήτρη  Παπαδογεώργο, Β. Πρεμέτη , Νικο Παζαϊτη,   Σωτήρη  Μιχαλίτση, Χρήστο  Τζοζάρο και άλλους   με τους οποίους αγωνίστηκε στην ομάδα της συνοικίας,  που πρόσφατα  μετονομάστηκε ΑΕΤ/Αρης Αγίας Μονής και συμμετέχει στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Μόνιμος θαμώνας του κλειστού Γυμναστηρίου  παρακολουθούσε πολλά παιχνίδια μπάσκετ ενώ στα χρόνια της Α1 έβλεπε και πολλά εκτός έδρας παιχνίδια.

Ήταν παντρεμένος με την δικηγόρο Ιώ Τόγελου και είχε τρία παιδιά, την Εβελίνα, τον Μιχαήλ Αγγελο και την Σμαράγδα.

Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Σίγουρα θα λείψει σε όλους.