Κυριακή 21.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Βόλος: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 18χρονη – Μυστήριο η αιτία θανάτου

23.08.2022 /

Σήμερα αναμένεται να εκδοθεί το πόρισμα για τα αίτια του θανάτου της 18χρονης από τον Αλμυρό. Η 18χρονη κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια, χωρίς να έχουν εντοπίσει οι γιατροί στο Αχιλλοπούλειο το αίτιο που προκάλεσε την κατάρρευση του οργανισμού της. Η ιατροδικαστική έκθεση θα φώτιζε τον θάνατο “μυστήριο” αλλά δεν κατατέθηκε χθες καθώς η ιατροδικαστής στη Λάρισα ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία και αποτελέσματα εξετάσεων από τον ιατρικό φάκελο της νεαρής κοπέλας.

Όπως αναφέρει το gegonotanews, η 18χρονη μετά από υψηλό πυρετό που παρουσίασε ξαφνικά την Πέμπτη , έπεσε σε κώμα μέσα δύο ώρες και οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου με καταπληξία. Το Σάββατο η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη και η πολυοργανική ανεπάρκεια δεν έδινε καμιά ελπίδα να κρατηθεί στη ζωή.

Την Κυριακή επήλθε ο θάνατος και σήμερα θα γίνει η κηδεία της.

Η κηδεία της θα τελεστεί στις 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Αλμυρού. Η σορός θα βρίσκεται στον Ναό στις 12:00μμ. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού “Η Κιβωτός του Κόσμου”.

Πηγή: thetoc.gr

Ετικέτες:

[fbcomments]