Σάββατο 10.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Θρίλερ με θαμμένο πτώμα – Ισχυρές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας

08.11.2022

Σε εγκληματική ενέργεια, απ’ ό,τι δείχνουν όλα τα στοιχεία, οφείλεται ο θάνατος νεαρού άνδρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τυχαία εχτές το μεσημέρι στην παραλία του Καρτελά στην Κυπαρισσία, σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr

Το μισοθαμμένο στην άμμο πτώμα εντόπισε σκύλος κατοίκου της περιοχής, ο οποίος συνηθίζει να πηγαίνει καθημερινά στην περιοχή για περπάτημα.

Αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και σήμανε συναγερμός, καθώς ήδη τα πρώτα στοιχεία ήταν προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.

Ο χώρος αποκλείστηκε και στο σημείο βρέθηκαν λίγη ώρα αργότερα αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών χτενίζοντας την περιοχή για ευρήματα.

Επίσης στο σημείο βρέθηκαν ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας ταξίαρχος Ηλίας Αξιοτόπουλος, αλλά και ο ιατροδικαστής Κορίνθου.

Παράλληλα ξεκίνησαν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών αρχικά για να εντοπιστεί η ταυτότητα του θύματος, αλλά και προς πάσα κατεύθυνση με διάφορες προσαγωγές.

Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα ηλικίας 40-45 ετών μετρίου αναστήματος.

Με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να βρεθεί οποιοδήποτε στοιχείο που θα μπορούσε να ρίξει φως στην υπόθεση.