Τετάρτη 29.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τετραμελής οικογένεια βρέθηκε νεκρή μετά από ξέσπασμα του άνδρα στο Facebook για τη σύζυγό του

22.12.2020 /

Τετραμελής οικογένεια βρέθηκε νεκρή στις ΗΠΑ, λίγο μετά την ανάρτηση του άνδρα στο Facebook, όπου κατηγορούσε τη σύζυγό του ότι τον πρόδωσε.

Νεκροί εντοπίστηκαν ένας άνδρας, η σύζυγός του και τα δύο τους παιδιά, στο σπίτι τους στο Κεντάκι των ΗΠΑ, μόλις λίγες ώρες μετά από ξέσπασμα του πατέρα στο Facebook, υποστηρίζοντας ότι η σύζυγός του τον είχε προδώσει.

Τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρέθηκαν νεκρά μετά από πυροβολισμό, σύμφωνα με πληροφορίες του WPSD-TV και όπως μετέδωσε η New York Post. Μεταξύ αυτών και οι δύο γιοι, ηλικιών 8 και 13 ετών.Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι διερευνά το περιστατικό.

Κάποιες ώρες προτού οι τέσσερις τους βρεθούν νεκροί, ο άνδρας έσπευσε να εκθέσει στο Facebook τα προβλήματα που είχε με τη σύζυγό του.

«Τα παιδιά μου είναι τα πάντα, μια γυναίκα μπορεί να έρθει και να φύγει. Εάν δεν είναι ευτυχισμένη, δεν μπορείς να την κάνεις ευτυχισμένη!» έγραψε ο ίδιος.

«Πολλές φορές, θα το έκανε ούτως ή άλλως, αλλά όταν σηκώνεις κάποιον και τον κουβαλάς για χρόνια και εξακολουθεί να σε προδίδει, τι κάνεις;» ανέφερε ακόμη.