Τετάρτη 21.02.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Τέμπη: Πήγα στον Αρειο Πάγο να δώσω στοιχεία και μου είπαν να πάω στην Εκκλησία να με βοηθήσει, λέει η Μαρία Καρυστιανού

03.02.2024 /

Η μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου που συγκίνησε το πανελλήνιο με την κατάθεσή της στη Βουλή, μιλά για το πώς την αντιμετώπισε εισεγγελέας του Αρείου Πάγου .

Και μόνη να μείνω, το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί» τονίζει σε νέες δηλώσεις της σε ραδιοφωνική εκπομπή η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου η οποία είναι ένα από τα θύματα του φρικτού δυστυχήματος στο σιδηροδρομικό δίκτυο στα Τέμπη, πρόεδρος του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών και παιδίατρος.

Η κ. Καρυστιανού είχε συγκλονίσει με την κατάθεσή της ως μάρτυρας την περασμένη εβδομάδα σε συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος των Τεμπών. Σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio984 του Ηρακλείου φανέρωσε ότι επισκέφθηκε τον Άρειο Πάγο για να μεταφέρει στην εισαγγελέα τα όσα γνώριζε και όσα κατάφερε να συγκεντρώσει.

«Είναι δυνατόν να πηγαίνω στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και να της λέω αυτά τα πράγματα και αντί να μου πει ”ναι, είναι μεμπτό, δεν είναι μεμπό, είναι ποινικά κολάσιμο”, ή οτιδήποτε να μου λέει: ”Τι να κάνουμε; Αυτά συμβαίνουν. Πάτε στην εκκλησία να σας βοηθήσει. Κοιτάξτε μπροστά τη ζωή σας”;», δήλωσε.

[fbcomments]