Δευτέρα 10.08.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η ταβέρνα «Νώντας» πέρασε στην ιστορία με τον πιο δραματικό τρόπο-έγινε παρανάλωμα του πυρός

28.10.2018 /

Ένα μαγαζί σήμα κατατεθέν για τους Ταξιάρχες, για τα όμορα χωριά των Πελινναίων, για τα Τρίκαλα και παλιότερα για τους διερχόμενους οδηγούς της παλιάς εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, έγινε παρανάλωμα του πυρός και καταστράφηκε ολοσχερώς

Κόποι μιας ολόκληρης ζωής έγιναν στάχτη μέσα σε ελάχιστη ώρα. Ένα κατάστημα το οποίο συνδέθηκε επί 35 συναπτά έτη με τη διασκέδαση, το καλό φαγητό, γενικά την ψυχαγωγία, καταστράφηκε ολοσχερώς. Μια επιχείρηση με την οποία ο ιδιοκτήτης της δέθηκε συναισθηματικά, επενδύοντας για το μεροκάματο, έριξε αυλαία με το χειρότερο και πιο δραματικό τρόπο.

Ένα μαγαζί σήμα κατατεθέν για τους Ταξιάρχες, για τα γύρο χωριά των Πελινναίων, για τα Τρίκαλα και παλιότερα για τους διερχόμενους οδηγούς της παλιάς εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, παρανάλωμα του πυρός.

Η ταβέρνα «Νώντας», δεν υφίσταται πλέον καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής, σκορπώντας θλίψη και αναπάντεχα «γιατί» στους ιδιοκτήτες.

Όπως μετέφερε κατ’ αποκλειστικότητα το μεσημέρι η «ΚΡΗΝΗ LIVE» η φωτιά προκλήθηκε από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εντός της ταβέρνας και έλαβε άμεσα διαστάσεις εξαιτίας των υλικών. Επεκτάθηκε και στον εξωτερικό χώρο και μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να καταστρέφει τα πάντα. Άμεσα στο σημείο του συμβάντος κατέφτασαν 1 όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Οιχαλίας ενώ λόγο της μεγάλης έκτασης συνέδραμαν δυο επιπλέον οχήματα από τα Τρίκαλα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστών η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στους ιδιοκτήτες της.

Πλέον η ταβέρνα «Νώντας» πέρασε στην ιστορία με το πιο δραματικό τρόπο…

KRHNH LIVE