Παρασκευή 05.03.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

…Ταλέντο ο Κώστας Φαμίσης…

23.02.2020 /

Οι άριστες σχέσεις του Κώστα Φαμίση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιεραπόλεως κ. Ισίσωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη μια φορά με την Κυριακάτικη συνάντησή τους στα Μετέωρα.
Ο Σεβασμιότατος λειτούργησε το πρωί της Κυριακής στην Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου όπου παραβρέθηκε και ο Καλαμπακιώτης πανεπιστημιακός και επιχειρηματίας και το κλίμα ήταν μοναδικό και κατανυκτικό για όσους παρακολούθησαν την θεία λειτουργία.
Μετά το πέρας ο Σεβασμιότατος και ο Κώστας Φαμίσης απόλαυσαν την φιλοξενία της Καθηγουμένης και της αδελφότητας της μονής και ο κ. Ισίδωρος ευχαρίστησε για την φιλοξενία ευχόμενος καλή αντάμωση καθώς εντός της εβδομάδας επιστρέφει στους Αγίους Τόπους.
Ως είναι φυσικό δεν παρέλειψε να περάσει και από το ξενοδοχείο του αγαπητού του φίλου Κώστα Φαμίση όπου είχε την ευκαιρία να δώσει την ευχή του στην υπεραιωνόβια μητέρα και όλη την οικογένεια.
Βέβαια ο συντοπίτης Σκευοφύλαξ του Παναγίου Τάφου για τη Δευτέρα έχει προγραμματίσει ραντεβού και συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο και τον Δήμαρχο κ. Αλέκο που αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…
Σημειώνεται ότι η εδώ παρουσία του κ. Ισιδώρου ήταν πολύ σημαντική και αυτό αναδείχτηκε με την διακριτική συνδρομή του επιστήθιου φίλου του Κώστα Φαμίση…που αποδεικνύεται ταλέντο στις δημόσιες σχέσεις…