Πέμπτη 01.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Εκτακτη σύγκληση της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ζητούν 36 βουλευτές

01.06.2018

Την άμεση συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ενημερωθούν για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Αθήνα και θα είναι ενταγμένες στο… πολυνομοσχέδιο που θα ψηφίσουν, ζητούν 36 βουλευτές από όλες τις τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο Τρικαλινός Σάκης Παπαδόπουλος.
Στο έγγραφο αίτημά τους προς το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, που δημοσιεύει το iefimerida.gr, οι βουλευτές αναφέρουν «Ζητούμε την ταχύτερη δυνατή σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, καθώς και για το σχετικό Πολυνομοσχέδιο που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουνίου 2018».
Από τις υπογραφές εκτός από αυτή του Ν. Φίλη ο οποίος με κάθε τρόπο θέτει το θέμα της μείωσης των συντάξεων , ξεχωρίζουν αυτές του Αρ.Μπαλτά, του Νίκου Μανιού και του Ν.Ξυδάκη οι οποίοι κινούνται σε δική τους διαδρομή ο καθένας αλλά υπάρχουν και πολλοί βουλευτές από την ομάδα των 53 όπως η Τασία Χριστοδουλοπούλου, η Αννέτα Καββαδία και ο Χριστόφορος Παπαδόπουλος αλλά και άλλοι βουλευτές που δεν ανήκουν στην τάση όπως ο Κ.Μπάρκας και ο Χρ.Μπγιάλας…