Πέμπτη 23.01.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνωστισμός υποψηφίων για τον δήμο Τρικάλων

24.05.2016

Συνεχείς είναι οι ζυμώσεις και τα τραπεζώματα τον τελευταίο καιρό για τον υποψήφιο δήμαρχο του κεντροαριστερού χώρου. Ηδη σε γεύμα είχαν καθίσει εδώ και λίγες εβδομάδες αρκετά στελέχη του συνδυασμού Λάππα, πολλοί από αυτούς πιέζουν τον Γιώργο Οικονόμου να αποφασίσει την κάθοδο. Μόνο που από το τραπέζι απουσίαζε ο Γιώργος Στουρνάρας που φήμες τον θέλουν να κάνει διερευνητικές επαφές, ώστε να τεθεί αυτός επικεφαλής ενός ψηφοδελτίου.

Πιέσεις όμως δέχεται και ο Δημήτρης Οικονόμου που κλείνει πλέον τις υποχρεώσεις του με τις σπουδές των παιδιών του και που ποτέ δεν αρνήθηκε τον έρωτα του για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αποφασισμένος διατείνεται να κατέλθει απέναντι στον νυν δήμαρχο είναι και ο διευθυντής της β’ Παθολογικής του νοσοκομείου Στέφανος Μυλωνάς, οποίος επίσης έχει εμπειρία στα κοινά μιας και έχει διατελέσει σύμβουλος στο δήμο Τρικκαίων.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Δημήτρης Παπαστεργίου (αν συμπεριλάβω και τις αντιδράσεις του χώρου του), μόνο εύκολη δημαρχιακή θητεία δεν θα έχει σε λίγο καιρό…

Χ.Κ.