Πέμπτη 23.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνελήφθη η γιατρός από το Λαϊκό νοσοκομείο που είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα

23.05.2018 /

Σε σπίτι στο Παγκράτι συνελήφθη η νεαρή γιατρός του Λαϊκού Νoσοκομείου, η οποία όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τα αντικαρκινικά φάρμακα είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης μαζί με τον δημοσιογράφο σύζυγό της.

Αυτή την στιγμή, η γυναίκα έχει οδηγηθεί στα γραφεία της Οικονομικής αστυνομίας για αποτυπώματα και φωτογραφίες και στην συνέχεια θα οδηγηθεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση με το κύκλωμα των αντικαρκινικών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την Τετάρτη 9 Μαΐου, οπότε και είχαν γίνει συλλήψεις μελών του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Το νήμα της μυστηριώδους εξαφάνισης ξεκίνησε μία ημέρα πριν από την αναφορά που έκανε η ογκολόγος γιατρός Ελ.Γκ. του ίδιου νοσοκομείου, με την οποία αποκαλύπτει ότι εντόπισε 44 ακόμη πλαστές συνταγές ασθενών. Η συγκεκριμένη γιατρός, η οποία είναι και καθηγήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, απευθυνόμενη στον διοικητή του νοσοκομείου δηλώνει σοκαρισμένη από την αποκάλυψή της και τον καλεί να διαβιβάσει τα στοιχεία το ταχύτερο δυνατόν στον αρμόδιο εισαγγελέα. Προσθέτει δε ότι επιφυλάσσεται να ολοκληρώσει το συντομότερο την έρευνα για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση, που, όπως δηλώνει, την έχει συγκλονίσει.

 

Τότε, ο διοικητής ενημερώνει εγγράφως τις αρμόδιες αρχές στις οποίες αναφέρει την τηλεφωνική του επικοινωνία με τη μητέρα της εξαφανισμένης γιατρού, αλλά και πως εκείνη συνεπικουρούσε τη συγκεκριμένη ογκολόγο, που έκανε την αναφορά για τις πλαστές αποδείξεις, όσο και άλλους δύο γιατρούς, ο ένας εκ των οποίων είναι επίσης ογκολόγος.

Σημειωτέον, ότι η μητέρα της γιατρού παρέδωσε στον διοικητή του νοσοκομείου και την τσάντα της κόρης της, μέσα στην οποία υπάρχουν -εκτός από τα προσωπικά της αντικείμενα- σφραγίδες της ίδιας, των γιατρών Μ.Κ. και Α.Τ., καθώς και τα βιβλιάρια δύο ασθενών.

Athensvoice