Δευτέρα 15.04.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συναντήθηκαν και αγκαλιάστηκαν οι γονείς του βρέφους στην Άρτα

11.05.2023 /

Συναντήθηκαν τελικά οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους στην Άρτα, που πέθανε γιατί το ξέχασε στο αυτοκίνητο ο πατέρας του και σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα μεταξύ του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό.

 

 

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίστηκαν σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο Άρτας που νοσηλεύεται φρουρούμενος σε δωμάτιο της ψυχιατρικής κλινικής ο 37χρονος πατερας του 5,5 μηνών βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητο.

Μετά από παρότρυνση των ψυχολόγων που όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούν τους γονείς του άτυχου βρέφους, προτάθηκε να υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ των δυο γονιών στο πλαίσιο της ψυχολογικής υποστήριξης τους. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί παρουσία ψυχολόγου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα μόλις είδε τον πατέρα του παιδιού έπεσε στην αγκαλιά του ενώ ο 37χρονος που δεν μπορεί να πιστέψει πως εξαιτίας του βρήκε φριχτό θάνατο το ίδιο του το παιδί ξέσπασε σε λυγμούς.

Η πρώτη συνάντηση κράτησε για περίπου 15 λεπτά ενώ το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε άλλη μια μετά από έκκληση της μητέρας. Και η δεύτερη συνάντηση έγινε παρουσία ψυχολόγου καθώς και οι δυο γονείς βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο 37χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια αύριο το μεσημέρι θα απολογηθεί ενώ η κηδεία του άτυχου βρέφους θα γίνει το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κηδεία αποφασίστηκε να γίνει την συγκεκριμένη μέρα ώστε να έχει απολογηθεί ο πατερας.

[fbcomments]