Τρίτη 05.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνάντηση της ΟΜΣΙΕ με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα

15.09.2021 /
Συνάντηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδας – ΟΜΣΙΕ με τον “Τρικαλινό” Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα.
Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14/9 η συνάντηση των Ψαλτών με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος  κ. Κωνσταντίνος Πολίτης (Politis Constantinos) και ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Δημητρίου (Θανασης Τρικαλα), ενημέρωσαν τον Υπουργό σχετικά με την διοργάνωση του “1ου Διεθνούς Συνεδρίου της Ιεροψαλτικής Κοινότητας” που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα 3-6 Νοεμβρίου 2021..
Στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό και εποικοδομητικό κλίμα συζητήθηκαν με τον κύριο Υπουργό, οι πρωτοβουλίες τους ΟΜΣΙΕ για το προσεχές χρονικό διάστημα καθώς και σκέψεις για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης που μαστίζει το ψαλτικό λειτούργημα και λόγω της πανδημίας,
 Ο  Υπουργός κ . Κώστας Σκρέκας συμφώνησε να στηρίξει το Συνέδριο και να  το θέσει και υπό την  αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Εκ της Γραμματείας της ΟΜΣΙΕ