Τετάρτη 26.06.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συναγερμός! Έστειλαν φάκελο με λευκή σκόνη στον γιο του Τραμπ – Η γυναίκα του στο νοσοκομείο

12.02.2018 /

– Στο νοσοκομείο η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ – Άνοιξε φάκελο που περιείχε λευκή σκόνη – Μεταφέρθηκε με δύο ακόμα ανθρώπους για εξετάσεις 
Σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη έχει μεταφερθεί η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, Βανέσα. Άνοιξε φάκελο που περιείχε λευκή σκόνη. Συναγερμός έχει σημάνει στην οικογένεια του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ. Έστειλαν φάκελο με λευκή σκόνη στον γιο του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και τον άνοιξε η γυναίκα του.

Η 40χρονη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ άνοιξε το γράμμα λίγο μετά τις 10 το πρωί. Αφού τέθηκε σε καραντίνα από τους πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με δύο ακόμα ανθρώπους στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ανάμεσά τους η μητέρα της που βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιμή.

Το πρώην μοντέλο άρχισε να βήχει και να νιώθει ναυτία μόλις άνοιξε τον φάκελο με τη λευκή σκόνη που είχε παραλήπτη τον σύζυγό της.
Ο φάκελος εστάλη στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην East 54th street στο Μανχάταν, με τη γυναίκα του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ να μεταφέρεται στο νοσκομείο.

Όλοι, σύμφωνα με αξιωματούχους, φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους. Έχει πλέον ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό που προκάλεσε τρόμο στην οικογένεια Τραμπ.

«Η ουσία θεωρήθηκε μη επικίνδυνη και μεταφέρεται σε εργαστήριο στη Νέα Υόρκη για περαιτέρω ανάλυση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του NYPD Peter Donald. Αστυνομικοί και άντρες των μυστικών υπηρεσιών πραγματοποιούν έρευναστο διαμέρισμα του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είχε απομακρύνει τη φρουρά του τον περασμένο Σεπτέμβριο επειδή ήθελε περισσότερη ιδιωτικότητα. Αυτό βέβαια κράτησε λίγο καθώς επέστρεψαν ξανά μια εβδομάδα αργότερα.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας από τους γιους του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει δεχτεί παγιδευμένο δέμα. Τον Μάρτιο του 2016 ο Έρικ Τραμπ είχε δεχτεί στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη πακέτο που περιείχε ύποπτη λευκή ουσία.

Πηγή: Αbc7ny, RT