Παρασκευή 21.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ανακοίνωση για την επίθεση εναντίον δημοτικού αστυνομικού του Δήμου Τρικκαίων

12.06.2022 /
Την Παρασκευή 10/06/2022, δημοτικός αστυνομικός του Δήμου Τρικκαίων, άσκησης των καθηκόντων του και συγκεκριμένα κατά τον έλεγχο της παράνομης στάθμευσης στο πεζοδρόμιο της οδού Αμαλίας, δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε από σερβιτόρο κεντρικού καφέ.
Ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας είναι να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης, αλλά και τη διασφάλιση της ελεύθερης πρόσβασης όλων των πολιτών στους δρόμους και τα πεζοδρόμια .
Ωστόσο, όλοι γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες αδιάφορων συμπολιτών μας που δεν διστάζουν να παρκάρουν άναρχα, παραβλέποντας το σήματα του ΚΟΚ και χωρίς κανένα σεβασμό στους πεζούς όλων των κατηγοριών: μητέρες με παιδικά καροτσάκια , ΑΜΕΑ με αμαξίδια κλπ.
Πρόκειται για μια θλιβερή συμπεριφορά, που υπαγορεύεται από μια νοοτροπία , την οποία όλοι και όλες έχουμε χρέος να αλλάξουμε .
Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων καταγγέλλει τη βιαιοπραγία κατά του συναδέλφου της Δημοτικής Αστυνομίας, που επιτελούσε το καθήκον του και κάνει έκκληση στους πολίτες να συνεργάζονται και να υποστηρίζουν το σημαντικό έργο της Δημοτικής Αστυνομίας αφού μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στην καθημερινότητα όλων .. !!
Σε κάθε περίπτωση ο Σύλλογος στηρίζει απερίφραστά τον συνάδελφο και θα παράσχει τη βοήθεια του σε οποιοδήποτε επίπεδο χρειαστεί ώστε τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν .
Με εκτίμηση για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος
Κωστίκας Βαγγέλης Σιακαβάρας Θοδωρής
[fbcomments]