Πέμπτη 20.06.2024 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συγχαρητήριο μήνυμα της Διευθύντριας Δ/θμιας Εκπαίδευσης προς τους μαθητές της Α’ τάξης του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων για παγκόσμια διάκριση

16.02.2018 /

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και η Διευθύντρια κα Βασιλική Κάκλα, συγχαίρουμε θερμά τους μαθητές της Α’ τάξης του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Τρικάλων του σχ. έτους 2016-17, που στο πλαίσιο του μαθήματος της Πληροφορικής ανέπτυξαν την εφαρμογή (app) “Capitals of the World” η οποία βραβεύτηκε από την ομάδα ανάπτυξης του App Inventor του γνωστού κορυφαίου πανεπιστημίου ΜΙΤ.
To app που δημιούργησαν κέρδισε το βραβείο της καλύτερης εφαρμογής στην κατηγορία καλύτερης σχεδίασης για τον μήνα Φεβρουάριο 2018, ξεχωρίζοντας από όλες τις εφαρμογές που κατατέθηκαν στο διαγωνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο και εξετάστηκαν από την υπεύθυνη ομάδα του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασσαχουσέτης (ΜΙΤ).
Ευχόμαστε στους μαθητές καλή επιτυχία σε κάθε προσπάθεια της ζωής τους και την κατάκτηση πάντα υψηλών διακρίσεων και επαίνων.
Συγχαίρουμε επίσης τον καθηγητή Πληροφορικής κ. Ευάγγελο Αβδελίδη για την καθοδήγηση και υποστήριξη των μαθητών στην προσπάθειά τους.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ

[fbcomments]