Τρίτη 15.06.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συγχαρητήρια μηνύματα για τον Κώστα Σκρέκα

05.01.2021 /

ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων:

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων συγχαίρει τον συντοπίτη μας κ. Κώστα Σκρέκα, για την τοποθέτησή του στη Κυβέρνηση, στη θέση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Είμαστε σίγουροι πως το έργο που θα παράξει, θα ανταποκριθεί στο μέγιστο στις απαιτήσεις  της σύγχρονης εποχής. Ευχόμαστε τα καλύτερα για τη θητεία του νέου Υπουργού.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα για την Υπουργοποίηση του Κώστα Σκρέκα

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά τον συντοπίτη μας νέο Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα και να του ευχηθώ καλή θητεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, σ΄αυτή την δύσκολη συγκυρία.

Η αξιοποίηση του σε ένα τόσο ζωτικής σημασίας Υπουργείο από την κυβέρνηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σίγουρα αποτελεί για το νομό μας μια μέγιστη τιμή και μια καλή ευκαιρία να προχωρήσουν σημαντικά έργα.

Η επιλογή της Κυβέρνησης δείχνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας, αναγνωρίζει το έργο σας και δημιουργεί θετική προοπτική για τα ζητήματα τους περιβάλλοντος, της ενέργειας, στην Ελληνική Περιφέρεια και, ειδικότερα, στο νομό Τρικάλων.

Εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας, καλή θητεία και ελπίζω στη συνεργασία μας για τα θέματα που απασχολούν τον δήμο μας όπως το φράγμα Πύλης και το υδροηλεκτρικό έργο της Μεσοχώρας.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Δήμου Μετεώρων

Ανακοινώθηκε σήμερα από τον Πρωθυπουργό, ότι ο Βουλευτής του Νομού Τρικάλων Κώστας Σκρέκας και μέχρι σήμερα Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αρμόδιος για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η χαρά μου είναι ιδιαίτερη, που ένας άξιος Βουλευτής από τον τόπο μας, ανέλαβε ένα τόσο νευραλγικό Υπουργείο και είμαι βέβαιος ότι ο ορισμός του στη συγκεκριμένη θέση θα επιφέρει σημαντική πρόοδο στον τομέα που άπτεται της αρμοδιότητας του.

Δια του παρόντος μηνύματος θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και εγκάρδια συγχαρητήρια μου για τον ορισμό του Κώστα Σκρέκα στη θέση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και να του ευχηθώ ολόψυχα καλή και δημιουργική θητεία, γεμάτη δύναμη και υπομονή

Καλή Επιτυχία Κώστα στο έργο σου!

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος