Σάββατο 30.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας από τους συνταξιούχους

01.04.2015

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ΙΚΑ Τρικάλων από συνταξιούχους των σωματείων IKA- ΟΑΕΕ-ΟΑΕΕ ΤΑΕ-ΟΑΕΕ ΤΣΑ. Στο κάλεσμα για συγκέντρωση, συμμετείχαν πολλοί συνταξιούχοι οι οποίοι αισθάνονται αδικημένοι από τις μειώσεις που υπέστησαν στις συντάξεις τους, δηλώνοντας απόγνωση για την  άθλια κατάσταση των ταμείων αυτή τη στιγμή τα οποία είναι άδεια .

Τα αιτήματα τους περιέλαβαναν: επαναφορά των συντάξεων στα προ<<μνημονίων>> επίπεδα. Άμεσα μέτρα για δωρεάν υγεία για όλο το λαό. Επάνδρωση με ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. Την πλήρη λειτουργία όλων των υγειονομικών μονάδων που έχουν κλείσει ή πρόκειται να κλείσουν. Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης. Άμεση καταβολή του Δώρου Πάσχα. Καταβολή του ΕΚΑΣ σε όσους βγαίνουν στη σύνταξη. Την επαναφορά και τοποθέτηση των αποθεματικών των ταμείων, που αρπάχτηκαν κατά καιρούς,  στην Τράπεζα της Ελλάδος και σε κρατικά repos, ώστε μην μπορεί κανείς πια να τα πειράξει από εκεί.

Μετά τη συγκέντρωση στο χώρο του ΙΚΑ έγινε πορεία διαμαρτυρίας προς την κεντρική πλατεία με ολιγόλεπτη στάση έξω από το δημαρχείο με τους συμμετέχοντες να φωνάζουν συνθήματα.

[fbcomments]