Σάββατο 19.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Νέο κάλεσμα για «Ανάσα αξιοπρέπειας» στα Τρίκαλα

13.02.2015

Νέο κάλεσμα σε συγκέντρωση για στήριξη της προσπάθειας που καταβάλλει η κυβέρνηση για την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους, πραγματοποιεί η «Επιτροπή Στήριξης για την Εφαρμογή των προεκλογικών εξαγγελιών της κυβέρνησης».

Σε ανακοίνωσή της τονίζει: «15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. “Ανάσα αξιοπρέπειας” – Πανευρωπαϊκή Ημέρα Δράσης και Αλληλεγγύης. Συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων στις 6 μ.μ.

Ανάσα αξιοπρέπειας

Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω – Θα νικήσουμε

Ήδη οι μεγάλες κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού, αλλά και οι συγκεντρώσεις συμπαράστασης σε πόλεις του εξωτερικού αποτελούν το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί στην προσπάθεια της κυβέρνησης.

Η Κυριακή 15 Φλεβάρη αποτελεί τον επόμενο μεγάλο σταθμό, ως Ημέρα Πανευρωπαϊκής Δράσης Αξιοπρέπειας και Αλληλεγγύης.

Προσπαθούν να μας εκβιάσουν και να μας φοβίζουν. Να μην τους κάνουμε τη χάρη!
Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.

Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.
Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της ΤΡΟΙΚΑ και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας. Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.

Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης.

Καλούμε τον Τρικαλινό Λαό σε συγκέντρωση στις 15 Φεβρουαρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 6 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων.

Συνεχίζουμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση.

Θα νικήσουμε!

Μετά την συγκέντρωση η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ διοργανώνει ανοικτή  συνέλευση των μελών της, στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ στις 8 μ.μ.»