Πέμπτη 04.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνωστισμός υποψηφίων στο δήμο Φαρκαδόνας

18.12.2018

Τα πάνω κάτω έρχονται στον δήμο Φαρκαδόνας σε ότι αφορά στον χώρο της κεντροαριστεράς και πιο συγκεκριμένα στο ΚΙΝΑΛ με την κατάθεση της υποψηφιότητας του φαρμακοποιού Σπύρου Σαπουνά.

Το θέμα του υποψηφίου δημάρχου από πλευράς του ΚΙΝΑΛ στο δήμο Φαρκαδόνας πήρε άλλη τροπή μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας της Ελένης Χαλβατζά, που είχε καταθέσει στην Τοπική Οργάνωση Δήμου Φαρκαδόνας του κόμματος, για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

Παράλληλα φαίνεται πως τόσο στην Δημοτική όσο και στη Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος, εξετάζουν την κατάθεση της υποψηφιότητας του γνωστού φαρμακοποιού.

Η υποψηφιότητα που κατατέθηκε από τον κ. Σαπουνά θα εξεταστεί κι αυτή με τη σειρά της από την τοπική και την νομαρχιακής του κόμματος στα Τρίκαλα, και θα έρθει να προστεθεί σε εκείνη που προϋπήρχε και κατατέθηκε από τον κ. Δημήτρη Καϊμά.

Ωστόσο οι διεργασίες είναι έντονες, όπως και οι επαφές στελεχών της τοπικής και της νομαρχιακής για να αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα και να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις. Όπως υπογραμμίζεται από την τοπική οργάνωση Φαρκαδόνας σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις τα αποτελέσματα των οποίων όπως και ο υποψήφιος που θα στηρίξει το κόμμα στο Δήμο Φαρκαδόνας θα ανακοινωθούν σύντομα, αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Τι γίνεται με τον Χατζή;

Μπορεί αυτά να συμβαίνουν στο ΚΙΝΑΛ, όμως οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Χατζή να έχει πυκνώσει τις επαφές του για την κατάρτιση συνδυασμού, παρότι η υπόθεση σκοντάφτει στην υποψηφιότητα του Γιάννη Σακελλαρίου, αφού πολλοί ποντάρουν την εκλογή στους ψήφους της Οιχαλίας, απ’ όπου είναι ο γιατρός και που πέραν τον αρχικών του δηλώσεων, αυτή τη φορά φέρεται αποφασισμένος να μην κάνει πίσω…

Τις επαφές εντείνει και μάλιστα αμέσως μετά τις γιορτές θα ανακοινώσει ένα μεγάλο μέρος του συνδυασμού, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Μπαγιώτης. Ο κ. Μπαγιώτης αφιερώνει πλέον αρκετό χρόνο σε συναντήσεις με στελέχη αλλά και κατοίκους στα χωριά του δήμου Φαρκαδόνας, τόσο για την καταγραφή των προβλημάτων, όσο για την κατάρτιση αξιόπιστων προτάσεων για την λύση τους.

Το πάζλ της… Νέας Δημοκρατίας κλείνει ο δήμαρχος Θαν. Μεριβάκης, που φυσικά μιλάει από θέση ισχύος λόγω της ιδιότητας του και που σύμφωνα με τον ίδιο έχει σχεδόν κλείσει το ψηφοδέλτιο του.

Η Μπότη

Δυναμικά στο προσκήνιο είναι και η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας και προϊσταμένη της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας Δέσποινα Μπότη -Χαχοπούλου, επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης»
Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση του ΚΚΕ. Μέχρι στιγμής το κόμμα δεν έχει ανακοινώσει υποψήφιο.

Οι πληροφορίες θέλουν να αποδεσμεύεται από επικεφαλής ο κ. Αποστόλης Θωμόπουλος και υποψήφιος να τεθεί ο νεαρής ηλικίας υποψήφιος Θανάσης Ρίμπας, με χρόνια ενεργό αγωνιστική και κομματική δράση από τα εφηβικά του χρόνια.