Πέμπτη 18.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνεστίαση του Α.Ο. Ροπωτού

04.11.2018 /

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές της Ομάδος του Α.Ο. ΡΟΠΩΤΟΥ(ΚΕΡΑΥΝΟΣ) προσέφερε η Διοίκηση του Σωματείου , την περασμένη Παρασκευή στην Ταβέρνα –ψησταριά «Ο ΜΑΚΗΣ» στην Πύλη παρουσία όλων ποδοσφαιριστών της Ομάδος, του Προέδρου της Ομάδος κ. Κων/νου Τσόλα, του προπονητή κ. Αποστόλου Τσαούση, του δημοτικού Συμβούλου πρώην Αντιδημάρχου κ. Άρη Τζάνη και του Προέδρου του Πολιτιστικού-Μορφωτικού Συλλόγου Ροπωτού κ. Κων/νου Βελώνη.

Στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ομάδος κ. Κων/νος Τσόλας ανάφερε ότι η παραπάνω εκδήλωση, γίνεται παράλληλα με την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδος για την ποδοσφαιρική χρονιά 2018-2019.

Η νέα εμφάνιση της ομάδος φέρει την χορηγία του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ροπωτού, προβάλλοντας την εθελοντική Αιμοδοσία (Δράση του Συλλόγου).

Καθώς και τον Παναγιώτη Καραδήμα προβάλλοντας την επαγγελματική του ιδιότητα ως υδραυλικού, που είναι και ποδοσφαιριστής της ομάδος.

Οι φόρμες και τα αντιανεμικά είναι χορηγία της Τεχνικής Εταιρείας (ΑΦΟΙ ΚΩΤΟΥΛΑ).
Τέλος η Διοίκηση προσφέρει στο ποδοσφαιρικό Τμήμα πλήρες σετ αποστολής.

Επίσης ο κ. Τσόλας εκ μέρους της Διοίκησης ευχήθηκε στους παίκτες να έχουν μια παραγωγική ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και να απολαύσουν το ποδόσφαιρο.

Ευχαρίστησε και όλους τους χορηγούς τονίζοντας ότι τέτοιες χειρονομίες προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και προσφέρουν σημαντικό έργο στην νεολαία μας.