Τετάρτη 05.10.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ακόμη πιο φθηνά τα προϊόντα της «Τρίκκη»

07.04.2015

Συνέντευξη τύπου προς τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου γάλακτος, για την νέα τιμολογιακή πολιτική της εταιρείας σε βασικά είδη διατροφής όπως είναι το φρέσκο γάλα και το τυρί φέτα.

Παρόντες στη συνέντευξη τύπου, ήταν ο πρόεδρος της ΕΑΣ Τρικάλων κ. Αχιλλέας Λιούτας, ο πρόεδρος της «ΤΡΙΚΚΗ» κ. Δημήτριος Ιακωβάκης, ο γενικός διευθυντής και υπεύθυνος παραγωγής κ. Ιωάννης Μέρτζος, ο οικονομικός διευθυντής της «ΤΡΙΚΚΗ» και της ΕΑΣ  κ. Ιωάννης Πολύζος, ο προϊστάμενος πωλήσεων κ. Γεώργιος Μπαλατσούκας και ο πρόεδρος του εποπτικού του Δ.Σ. κ. Αθανάσιος Καλύβας.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Λιούτας αναφέρθηκε ότι η ΤΡΙΚΚΗ είναι μια συνεταιριστική επιχείρηση, η οποία διαθέτει μεγάλη ευαισθησία απέναντι στην τοπική κοινωνία και στους Τρικαλινούς καταναλωτές που την στηρίζουν τόσα χρόνια, προτιμώντας τα προϊόντα της.

Παρά την κρίση που περνάει όλη η κοινωνία, η ΤΡΙΚΚΗ όχι μόνο στάθηκε όρθια, αλλά κατόρθωσε να διευρύνει την προηγούμενη χρονιά τον κύκλο εργασιών της από τα 15.000.000 στα 21.000.000 ευρώ.

Όλα τα προϊόντα της ΤΡΙΚΚΗ διακρίνονται για την ασυναγώνιστη ποιότητα, τη γνησιότητα  και την σταθερότητα στη γεύση τους και αυτό γιατί  η ποιότητα του γάλακτος που προμηθεύεται αποκλειστικά από παραγωγούς της Δυτικής Θεσσαλίας είναι η καλύτερη, όπως επίσης και οι ζωοτροφές που χρησιμοποιούνται.

Ως Δ.Σ. της ΤΡΙΚΚΗ, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε σε μειώσεις τιμών στα ράφια όλων των μικρών σημείων πώλησης (παντοπωλεία, μίνι μάρκετ, ζαχαροπλαστεία, πρατήρια άρτου)κατά 20% σε προϊόντα βασικής κατανάλωσης όπως στο φρέσκο γάλα και 6,5 ευρώ το κιλό στη φέτα, για να ενισχύσουμε όλα τα μικρά μαγαζιά της γειτονιάς αλλά και να μπορέσουν να βοηθηθούν όλοι οι καταναλωτές, που δυσκολεύονται ν’ αγοράσουν είδη βασικής διατροφής.

Αυτή τη στιγμή προϊόντα της ΤΡΙΚΚΗ, υπάρχουν στα περισσότερα μέρη της χώρας με πάνω από 1500 σημεία πώλησης.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις των υπολοίπων στελεχών της εταιρείας. Ευχαρίστησαν όλοι το καταναλωτικό κοινό που χρόνια τώρα προτιμά και αγοράζει τα προϊόντα της ΤΡΙΚΚΗ και λαμβάνοντας υπόψη τον συνεταιριστικό χαρακτήρα της επιχείρησης, ένα μέρος των κερδών της, γυρνάει ανταποδοτικά προς τους καταναλωτές που τη στηρίζουν.

Δ.Π.