Τρίτη 16.08.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνάντηση Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου με Διευθυντές σχολικών μονάδων στα Τρίκαλα

20.11.2018

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων διοργάνωσε σήμερα Τρίτη ενημερωτική συνάντηση των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου (Ε.Ε.) με τους Διευθυντές/-ντριες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων στην αίθουσα εκδηλώσεων «Απόστολος Γιαννακός» του 1ου ΕΠΑΛ Τρικάλων.

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Β. Κάκλα καλωσόρισε τον Οργανωτικό Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) της ΠΔΕ Θεσσαλίας κ. Γ. Δοδοντσάκη, καθώς και τους Συντονιστές Ε.Ε. κ. Ν. Διαμαντή, κ. Αλ. Καπανιάρη, κ. Γ. Λαπούση, κα Μ. Μπατσίλα, κ. Κ. Μπουραζάνα, κ. Κ. Ντίνα και κα Α. Φούντα. Ο κ. Δοδοντσάκης παρουσίασε το πλαίσιο λειτουργίας των νέων δομών της εκπαίδευσης και ο κ. Διαμαντής ανέλυσε το ρόλο του Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου στη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Κάθε συντονιστής πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στο νέο θεσμό ενώ ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συντονιστών και των διευθυντών των σχολικών μονάδων.

Αναμένεται η πραγματοποίηση και άλλων συναντήσεων με σκοπό την επιστημονική αλλά και παιδαγωγική καθοδήγηση των σχολικών μονάδων από τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ