Πέμπτη 09.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Μεγάλη συγκέντρωση υπέρ του ΟΧΙ παρά την απουσία Κουρουμπλή

03.07.2015

Ένα ηχηρό ΟΧΙ βροντοφώναξαν εκατοντάδες Τρικαλινοί χθες το βράδι στην κεντρική εκδήλωση-ομιλία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και ήταν διοργανωμένη από τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, δηλαδή τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των διοργανωτών θα ήταν ο κύριος ομιλητής της συγκέντρωσης, δεν μπόρεσε τελικά να έρθει στα Τρίκαλα, αφού εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ήταν να παραμείνουν όλοι οι Υπουργοί στην Αθήνα, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

Έτσι η συγκέντρωση στα Τρίκαλα έγινε με ομιλητές τους τρεις τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους κ.κ. Σάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστο Σιμορέλη, οι οποίοι στο λόγο τους υπεραμύνθηκαν της πολιτικής της κυβέρνησης λέγοντας πως είναι η πρώτη κυβέρνηση που υψώνει το ανάστημα της και προβάλλει αντίσταση απέναντι στους δανειστές που επιδιώκουν την υποδούλωση και εξαθλίωση της πατρίδας και του λαού. Δεν είμαστε η κυβέρνηση των προθύμων που είναι πάντα έτοιμοι σε όποια σκληρά μέτρα τους προτείνουν οι δανειστές να πούμε ΝΑΙ, γιατί η δική μας κυβέρνηση πολύ απλά στηρίζει και παλεύει για τον Ελληνικό λαό.

Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου λέμε ΟΧΙ στη λιτότητα. Λέμε ΟΧΙ στα τελεσίγραφα των δανειστών. Λέμε ΟΧΙ στη κατάλυση της Δημοκρατίας και μάλιστα στον τόπο που γεννήθηκε.

Μ’ένα ισχυρό και βροντερό ΟΧΙ από το λαό η κυβέρνηση θα μπορέσει να  διαπραγματευτεί ενισχυμένη και κάτω από καλύτερες συνθήκες, ώστε να πετύχει τα καλύτερα αποτελέσματα για χώρα και τον Ελληνικό λαό.

Οι τρεις βουλευτές κάλεσαν τον κόσμο να μην φοβηθεί, κλείνοντας τα Αυτιά τους στις σειρήνες των διαπλεκόμενων ΜΜΕ που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πλούσιων αφεντικών τους και όλων εκείνων που ποντάρουν στο φόβο του λαού.

Δεν φοβόμαστε, δεν υποτασσόμαστε, δεν εκβιαζόμαστε. Θα νικήσουμε.

Χαιρετισμό προς το ακροατήριο με σύντομη ομιλία απηύθυναν εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων ο γραμματέας κ. Σταύρος Νταούλας, εκ μέρους των ΑΝΕΛ, ο συντονιστής της τοπικής οργάνωσης κ. Χρόνης Αγορίτσας, εκ μέρους των τεχνικών της ΔΕΗ ο κ. Δημήτρης Καπέλας ,ο κ. Χρήστος Μπέκος εκ μέρους του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, ο εκπρόσωπος του συνδυασμού στο Δήμο «Φυσάει Κόντρα» κ. Δημήτρης Παπαθανασίου, ο κ. Δημήτρης Κάβουρας εκ μέρους της οργάνωσης Κομμουνιστική Ανασύνταξη, και ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Σαμαρτζής.

                                                                                                                                                                                Δ.Π.