Κυριακή 03.07.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων ο Γιώργος Ηλιάδης

07.07.2021 /
Θέματα που αφορούν τον Δήμο Μετεώρων συζήτησαν ο Δήμαρχος Θοδωρής Αλέκος με τον πολιτευτή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Ηλιάδης. Ο νεαρός πολιτικός έρχεται σε επαφή καθημερινά με φορείς του τόπου προκειμένου να έχει εικόνα από τα προβλήματα και τα έργα που δρομολογούνται.
Μετά από τη μακρά περίοδο του lock down και των μέτρων που επέβαλε η πανδημία η επίσκεψη στο Δημαρχείο Μετεώρων πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και η συζήτηση στην οποία παρέστη κι ο αντιδήμαρχος περιφέρειας Τομέα Β’ Γιώργος Παπανικολάου υπήρξε εξαιρετικά εποικοδομητική.
Οι κ.κ. Αλέκος, Ηλιάδης και Παπανικολάου κατά τη συνάντησή τους αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούν το Δήμο και την καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και στα έργα προγραμματίζονται να υλοποιηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».
Όπως προέκυψε από τη συζήτηση πολλά είναι τα έργα του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ που ολοκληρώνονται ή βρίσκονται σε εξέλιξη όπως είναι το Γήπεδο Καστρακίου που θα δημοπρατηθεί, το Ταρτάν του γηπέδου που ολοκληρώνεται, η διαμόρφωση πάρκου που ολοκληρώνεται, τα πεζοδρόμια επί της Ιωαννίνων-Σιδηροδρόμου, το Κυνοκομείο που είναι έτοιμο προς δημοπράτηση.
Ο κ. Ηλιάδης τόνισε ότι στις δύσκολες εποχές που ζούμε απαιτείται εγρήγορση για την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών με έργα και πράξεις. Από την πλευρά του ανέφερε ότι είναι στη διάθεση του Δήμου Μετεώρων για την, προώθηση θεμάτων του Δήμου με όποιον τρόπο δύναται.