Τετάρτη 03.03.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στον αστυνομικό διευθυντή η Κατ. Παπακώστα

17.02.2020 /

Η Βουλευτής Τρικάλων κα. Παπακώστα,μετά   την   άμεση   ανταπόκριση   του Υπουργού   Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη σε ένα  πάγιο  και χρόνιο  αίτημα  της  Αστυνομικής Διεύθυνσης  Τρικάλων,  σχετικά με   την  ίδρυση  Τμήματος Μεταγωγών στο Νομό Τρικάλων , έθεσε  στον  κ. Υπουργό,    στα πλαίσια  της  εξαιρετικής  τους  συνεργασίας , και  το  επίσης  καίριο  και σημαντικό   ζήτημα  της   ανέγερσης   ενός  σύγχρονου  και  λειτουργικού κτιρίου, στο  οποίο θα  στεγάζονται  όλες  οι υπηρεσίες  της  Αστυνομικής  Διεύθυνσης  Τρικάλων ,όπως  και του υπό σύσταση  πια  Τμήματος  Μεταγωγών.

Στα πλαίσια  της  σχετικής πρωτοβουλίας , που  ανέλαβε η  Βουλευτής  Τρικάλων  για  την πραγμάτωση και  υλοποίηση  μιας ιδιόκτητης   υπερσύγχρονης  κτηριακής  υποδομής  για  την Αστυνομία  Τρικάλων  ,επισκέφθηκε σήμερα   τον Αντιδήμαρχο Τρικάλων   κ.ΖιώγαΓεώργιο στο Δημαρχείο ,τον άνθρωπο που οραματίστηκε  πριν μερικά  χρόνια  το νέο Αστυνομικό Μέγαρο και πρότεινε την παραχώρηση έκτασης στην περιοχή του Ριζαριού, ώστε να τον ενημερώσει για τις θετικές  προθέσεις του Υπουργείου, καθώς και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η ίδια.

Η  κα  Παπακώστα  επισκέφθηκε επίσης  σήμερα  και   τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων κ. ΝίντοΣτέργιο και αφού τον συνεχάρη για την προαγωγή του, τον  ενημέρωσε   για   πρόθεση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη,να προχωρήσει  με  γοργούς  ρυθμούς  στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων των Υπηρεσιών της ΕλληνικήςΑστυνομίας,όπως την ίδρυση  Τμήματος Μεταγωγών και την κατασκευήςνέου ιδιόκτητου κτιρίου, που θα πληροίόλες  τις  σύγχρονες   λειτουργικές  προδιαγραφές για την ασφάλεια των αστυνομικών , των κρατουμένων, αλλά και των πολιτών, που επισκέπτονται την υπηρεσία .