Τρίτη 26.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στο νοσοκομείο 15χρονος από την Αλόννησο – Έπεσε στη θάλασσα από ύψος 4 μέτρων

30.08.2023 /

Το παιδί διακομίσθηκε με πλωτό ασθενοφόρο στον Βόλο και νοσηλεύεται στο “Αχιλλοπούλειο”

Σοβαρά τραυματίστηκε ένα 15χρονο παιδί χθες στην Αλόννησο και χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως αργά το βράδυ στον Βόλο, προκειμένου να εισαχθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το gegonotanews.gr, το παιδί, ενώ βρισκόταν σε παραλία με βράχια, έπεσε στη θάλασσα από ύψος 4 περίπου μέτρων και τραυματίστηκε στο στήθος.

Ανησυχία
Μετά τον τραυματισμό του έκανε αιμοπτύσεις, γεγονός που προκάλεσε σοβαρή ανησυχία για την εξέλιξη της υγείας του.

Έτσι, διακομίσθηκε στις 10.30 χθες το βράδυ, στο λιμάνι του Βόλου με το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού Σώματος και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο “Αχιλλοπούλειο” όπου και νοσηλεύεται.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το magnesianews, δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ο 15χρονος και η παρέα του έκαναν βουτιές ή τραυματίστηκε για άλλον λόγο. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, το παιδί έπαιζε με άλλα παιδιά σε εγκατάσταση θαλάσσιου πάρκου, που έχει εγκατασταθεί τρία μέτρα από την ακτή, κάποια στιγμή ανέβηκε στο φουσκωτό παγόβουνο και πριν μπει καταλήξει στην τσουλήθρα για τη θάλασσα, φέρεται να έπεσε άτσαλα έπεσε με το στήθος στο νερό και με τη δύναμη που ανέπτυξε από το μεγάλο ύψος τραυματίστηκε στα εσωτερικά όργανα, με αποτέλεσμα να κάνει αιμοπτύσεις.
Από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου, σχηματίζεται δικογραφία κατά του υπεύθυνου της εγκατάστασης.

 

[fbcomments]