Παρασκευή 05.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στο αυτόφωρο γιατί έπαιζαν… πόκερ

05.01.2015

Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στην πόλη, καφετέρια, στην οποία διεξαγόταν το παράνομο τυχερό παίγνιο «POKER».

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας δεκατρείς (13) ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως 52 ετών και συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο προσωρινά υπεύθυνος και έντεκα ακόμη άτομα που συμμετείχαν ως παίκτες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι διενεργούταν σε δύο τραπέζια το προαναφερόμενο τυχερό παίγνιο, ενώ συνολικά από το χώρο του καταστήματος και από την κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

(37) τράπουλες,

(997) μάρκες,

(10) ζευγάρια ζαριών και

το συνολικό χρηματικό ποσό των (3.835) ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί «παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών» θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.