Κυριακή 23.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στα χέρια δήμαρχος με δημοσιογράφο για τα… μάτια μια προσφυγοπούλας

01.04.2016

Πανικός από φωνές σήμερα σε δημαρχείο, όπου ο δήμαρχος και γνωστός δημοσιογράφος ήρθαν κυριολεκτικά στα χέρια για τα μάτια μιας προσφυγοπούλας…

Η βεντέτα των δύο κρατάει χρόνια τώρα, όμως η όμορφη ανατολίτισσα προσφυγοπούλα, στάθηκε η αφορμή οι δύο άντρες να εκδηλώσουν την κόντρα τους μπροστά στα έκπληκτα μάτια δημοτών, αλλά και υπαλλήλων του δήμου.

Η μικρή προσφυγοπούλα που δεν είχε που την κεφαλή κλίναι… βρήκε αρχικά καταφύγιο σε δημοτική αίθουσα που της παραχώρησε ο δήμαρχος… Όταν όμως τα αισθήματά του ξεπέρασαν αυτά τα όρια του ανθρωπισμού, την μετέφερε στο πιο όμορφο σημείο της πόλης.

Η κίνηση αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον δημοσιογράφο, που άρχισε να ξεσηκώνει με άρθρα κατά της παραμονής της στο συγκεκριμένο σημείο… ώσπου τελικά με παρεμβάσεις τρίτων (μέχρι και ο στρατός επιστρατεύθηκε), αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Ο δήμαρχος με μια δική του παρέμβαση σε κοινωνικό ιστότοπο… χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις εξοργίζοντας τον δημοσιογράφο που εισέβαλε ως ταύρος εν υαλοπωλείο σήμερα στο δημαρχείο κάνοντάς τα όλα μαντάρα. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, ενώ η αντιπολίτευση με ανακοίνωση που εξέδωσε, αποκάλυψε πως η προσφυγοπούλα ήταν «τραβεστί»…

Καλή Πρωταπριλιά, αλλά… θα μπορούσε να είναι και αλήθεια.