Σάββατο 31.10.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στα Τρίκαλα ο Σταύρος Θεοδωράκης

08.04.2019

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Ποταμιού, κ. Σταύρος Θεοδωράκης στα πλαίσια της περιοδείας του στη Θεσσαλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύροw Θεοδωράκης έφτασε στο Δημαρχείο Τρικάλων, προκειμένου να συναντήσει τον Δήμαρχο κ. Παπαστεργίου, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Ευρωβουλευτές Γιάννη Κωνσταντινίδη, Παντελή Αβραμίδη, Θεόδωρο Τσίκα και Θανάση Χειμωνά. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Παναγιώτης Πιλάτος, στέλεχος του Ποταμιού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Επανεκκίνηση Τώρα”.

Στη συνάντησή τους ο Δήμαρχος κ. Παπαστεργίου παρουσίασε το σχέδιο για τα λεωφορεία χωρίς οδηγό, ενώ λίγο αργότερα ο Δήμαρχος δήλωσε πως «πίσω μας έχουμε την Ευρώπη, τον κόσμο όλο, πρέπει και θέλουμε να ανοιχτούμε, να σκεφτούμε διαφορετικά».

Από την πλευρά του ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψη στα Τρίκαλα, τονίζοντας πως ο Δήμαρχος είναι πάντα πάνω από συμφέροντα, κόμματα και συντεχνίες, ενώ υπογράμμισε πως ευελπιστεί να ακούσει ο λαός την πρότασή τους για τις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Στη συνέχει ο κ. Θεοδωράκης μετέβη στην Καλαμπάκα.