Πέμπτη 22.04.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στα Τρίκαλα ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

26.11.2019

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα Τρίτη ο Πρόεδρος του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνης Αυγερινός με αφορμή την εκδήλωση «Celebrities 2019» που είναι αφιερωμένη στο τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και διοργανώνεται από τον Κ. Καμέα.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κ. Αντώνης  Αυγερινός και η Αντιπρόεδρος κ. Μαρία Δημουλά έφτασαν το απόγευμα στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Τρικάλων, όπου πραγματοποιήθηκε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από τον στρατηγικό σχεδιασμό του Ε.Ε.Σ για την πενταετία 2020-2025.

Ο πρόεδρος μεταξύ άλλων τόνισε ότι εκτιμά τους αγώνες και τις δράσεις του Τμήματος των Τρικάλων, ενώ επεσήμανε ότι η μεγάλη ιστορία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που είναι ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός και εθελοντικός οργανισμός στην Ελλάδα πρέπει να συνεχιστεί και να δικαιώσει τους αγώνες ζωής που πολλοί εθελοντές έδωσαν, έχοντας ως στόχο να

τιμούν μέσα από τις δράσεις τους αγώνες αυτούς. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και η Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Σ κ. Μαρία Δημουλά,  ο Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.Σ. κ. Γεώργιος Σκούμας και το μέλος του ΚΔΣ κα. Παλιούρα καθώς και η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ του Τμήματος Τρικάλων κ. Βανέσα Μηλιώνη.