Κυριακή 26.09.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Στα δικαστήρια ο Αλκέτ Ριζάι έβρισε τον πρόεδρο της έδρας μετά την ανακοίνωση της ποινής (vid)

15.05.2018 /

Στα Δικαστήρια της Λαμίας ο Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος ήταν ιδιαιτέρα προκλητικός απέναντι στην Εισαγγελέα και τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού.

Ο Αλκέτ Ριζάι μαζί με δυο ακόμη συμπατριώτες του, κρατούμενοι και αυτοί στις φυλακές Δομοκού, στις 9:00 το πρωί ανέβηκαν τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών.

 

Ο χώρος έξω και μέσα στα Δικαστήρια από νωρίς το πρωί ήταν αστυνομοκρατούμενος, ενώ μεγάλη ήταν και η αστυνομική δύναμη που συνόδευε το μεταγωγικό όχημα κατά τη διαδρομή από και προς τις φυλακές Δομοκού.

Έβρισε τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου

Οι τρεις βαρυποινίτες κάθισαν στο εδώλιο με την κατηγορία της οπλοκατοχής, αφού στο κελί τους βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, σε έλεγχο σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Ο Αλκέτ Ριζάι ήταν ιδιαίτερα προκλητικός απέναντι στο δικαστήριο, ζητώντας να δει φωτογραφίες από τα μαχαίρια, ενώ έκανε ερωτήσεις σε επιθετικό τόνο στην Εισαγγελέα της έδρας. «Είστε εδώ για να απαντάτε και όχι να ρωτάτε…», ήταν η απάντηση από τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου, που διέκοψε γα λίγο τη δίκη μετά την ένταση που δημιουργήθηκε.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής, που ήταν 3 χρόνια για τον έναν και 26 μήνες για τον Αλκέτ και τον άλλο κατηγορούμενο, ο Αλκέτ Ριζάι επιτέθηκε φραστικά στον Πρόεδρο της έδρας λέγοντας «Άντε γ@……ρε….» και διάφορα άλλα γαλλικά.

Για ακόμη μια φορά θα επισημάνουμε ότι για περιπτώσεις όπως αυτή, που βαρυποινίτες μεταφέρονται στα δικαστήρια για πλημμελήματα, καλό θα ήταν να βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος, ώστε να αποφεύγονται οι κοστοβόρες και επικίνδυνες μετακινήσεις.

Δείτε βίντεο με την είσοδο και την έξοδο του Αλκέτ Ριζάι από τα δικαστήρια.

 

Πηγή: lamiareport