Δευτέρα 13.07.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της φριχτής δολοφονίας στον Άγιο Κωνσταντίνο – Ομολόγησε ο δράστης

21.06.2017 /

Στα «χέρια» της Ασφάλειας Λαμίας είναι ο δράστης του άγριου εγκλήματος με θύμα έναν 57χρονο από τη Γλυφάδα, που βρέθηκε νεκρός σε πάρκινγκ της παλαιάς εθνικής οδού κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, πρόκειται για έναν 70χρονο, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, με τον οποίο το θύμα είχε φιλικές σχέσεις εδώ και έναν χρόνο. Δράστης και θύμα συνέφαγαν μαζί στον Άγιο Κωνσταντίνο πριν από το στυγερό έγκλημα.

Πώς ο 70χρονος έφτασε στο έγκλημα

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, το θύμα συμφώνησε με τον δράστη να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του, από τη Χαλκίδα όπου διέμενε, στη Βόρεια Ελλάδα έναντι αμοιβής 500 ευρώ.

Στον Άγιο Κωνσταντίνο σταμάτησαν για φαγητό και όταν μπήκαν στο αυτοκίνητο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, το θύμα ζήτησε από τον δράστη να του δώσει εκείνη τη στιγμή τα χρήματα, διαφορετικά δεν θα συνέχιζε το ταξίδι.

Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε ο 70χρονος, το θύμα σταμάτησε με το αυτοκίνητο στο σημείο που έγινε η δολοφονία και άρχισε να πετάει κάτω τα πράγματά του σε έξαλλη κατάσταση.

Εκεί, αρχικά, πιάστηκαν στα χέρια, ενώ στη συνέχεια, όπως υποστήριξε ο δράστης, το θύμα πήρε ένα μαχαίρι που είχε στο αυτοκίνητο.

Ο 70χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άρπαξε το μαχαίρι από τον 57χρονο και άρχισε να τον μαχαιρώνει με μανία.

Αμέσως, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητο του θύματος και φεύγοντας μέσα στον πανικό του πέρασε από πάνω του.
Όλες αυτές τις ημέρες, ο 70χρονος περιπλανιόταν κάπου στη Βόρεια Ελλάδα με το αυτοκίνητο του θύματος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του από την έρευνα που είχαν κάνει, κατάφεραν τελικά χθες το απόγευμα να τον εντοπίσουν κάπου στη Βόρεια Ελλάδα και να τον μεταφέρουν στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ολονυχτία ανάκριση. Ο δράστης αρχικά αρνιόταν οποιαδήποτε σχέση με το θύμα και το έγκλημα.

Τελικά, όμως, φέρεται νωρίς το πρωί να “έσπασε” και να ομολόγησε. Ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας.
Πηγή: Real.news