Τετάρτη 25.11.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ολοκληρώθηκαν στη ΣΜΥ οι εξετάσεις υποψηφίων

09.07.2015

Από τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 έως την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2015 διεξήχθησαν οι Προκαταρκτικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Στρατιωτικών Σχολών (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ).

Όλοι οι υποψήφιοι για Στρατιωτικές Σχολές που μετέχουν στις εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας για πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα πρέπει να έχουν κριθεί ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ σε ιδιαίτερες εξετάσεις «Προκαταρκτικές Εξετάσεις (ΠΚΕ)» του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που περιλαμβάνουν Υγειονομικές Εξετάσεις, Αθλητικές και Ψυχομετρικές Δοκιμασίες.

Η Σχολή εξέτασε 457 υποψήφιους οι οποίοι είχαν δηλώσει τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ως «πρώτη προτίμηση» στην αίτησή τους.

Την 1η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν στο 414 ΣΝΕΝ (Πεντέλη Αττικής) για τις Υγειονομικές Εξετάσεις.

Την 2η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν στο 401 ΓΣΝΑ (Λ. Μεσογείων και Κατεχάκη) για εξέταση από την Ανώτατη Στρατιωτική Υγειονομική Επιτροπή (ΑΣΥΕ).

Την 3η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων για τις Αθλητικές Δοκιμασίες. Όσοι είχαν δηλώσει Σχολή που απαιτούσε εξέταση στην κολύμβηση εξετάστηκαν την ίδια μέρα στο κολυμβητήριο Τρικάλων.

Την 4η και 5η ημέρα οι υποψήφιοι παρουσιάστηκαν στη Σχολή για τις Ψυχομετρικές Δοκιμασίες.

Η Σχολή ευχαριστεί τη Δημοτική Αρχή για τη διάθεση του Δημοτικού Σταδίου και Κολυμβητηρίου και εύχεται καλή επιτυχία στους υποψηφίους σε ότι και αν επιλέξουν να σπουδάσουν.

Εκ της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών