Σάββατο 03.06.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Με έργα και πράξεις δίπλα στις επιχειρήσεις των Τρικάλων ο Κώστας Σκρέκας

18.05.2023

Την αδιαπραγμάτευτη στήριξή του στην πράξη στην τοπική επιχειρηματικότητα υπογράμμισε στη σημερινή του επίσκεψη στο Επιμελητήριο Τρικάλων, ο Κώστας Σκρέκας.

Ο Τρικαλινός Υπουργός που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Βασίλη Γιαγιάκο, ανέφερε ότι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας αποτελεί προτεραιότητα για τη Ν.Δ.: «Προχωρήσαμε σε μειώσεις 50 φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, σταθήκαμε δίπλα στις επιχειρήσεις στην υγειονομική κρίση. Για αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητας της χώρας και να διασφαλίσει όσα πετύχαμε μέχρι τώρα».

Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε και στα μέτρα στήριξης των επαγγελματιών, και ειδικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθ’ όλη τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης, αφού η Κυβέρνηση διέθεσε περισσότερα από 4 δισ. ευρώ σε επιδοτήσεις για τους επαγγελματικούς λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας.

Ειδική αναφορά έγινε στις ενεργειακές κοινότητες με τον Τρικαλινό υπουργό να στηρίζει την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για τη σύσταση ενεργειακής κοινότητας. Ο κ. Σκρέκας  μάλιστα, τόνισε πως  η νέα ρύθμιση που έφερε ο ίδιος, στη Βουλή, επιτρέπει τη δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων με τη συμμετοχή επιχειρήσεων που θα  αξιοποιήσει το Επιμελητήριο Τρικάλων, για να μειώσει σημαντικά το ενεργειακό κόστος για τους επαγγελματίες της περιοχής.

[fbcomments]