Τετάρτη 07.12.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σκιάθος: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που ήθελε να βιάσει φοιτήτρια

28.07.2022 /

Προφυλακίστηκε χθες μετά την καταγγελία της 21χρονης φοιτήτριας, εργαζόμενης για τους καλοκαιρινούς μήνες στο νησί της Σκιάθου, για απόπειρα βιασμού, ο 47χρονος άνδρας από το Μπανγκλαντές με τον οποίο δούλευαν στην ίδια επιχείρηση.

Ο κατηγορούμενος χθες στην απολογία του αρνήθηκε τα πάντα, ενώ κατά την σύλληψή του, είχε ομολογήσει την πράξη του και δικαιολογήθηκε ότι “έφταιγε” το ποτό. Ο κατηγορούμενος μετά την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα προφυλακίζεται την τακτική δικάσιμο του

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να βιάσει την κοπέλα και ζήτησε συγνώμη για την πράξη του. Κατέθεσε δεν μπήκε στο δωμάτιο της όταν ισχυρίζεται η καταγγέλλουσα, αλλά βρέθηκε στην κοινόχρηστη βεράντα που έχουν τα διπλανά δωμάτια του προσωπικού που διαμένουν. Ακόμη είπε ότι είχε πιεί μια μπύρα (οι μουσουλμάνοι δεν πίνουν λόγω θρησκείας) και ήταν ζαλισμένος.

Η 21χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι το βράδυ του Σαββάτου, ο 47χρονος μπήκε στο δωμάτιό της, την έσπρωξε στο κρεβάτι και έπεσε πάνω της, με προφανή σκοπό να τη βιάσει.