Τρίτη 10.12.2019 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνέλαβαν τον Μπέο σε τσιπουράδικο

10.04.2016

Μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες ότι το μεσημέρι ο Αχ.Μπέος βρισκόταν σε τσιπουράδικο στην Αγριά, τον εντόπισε η αστυνομία και οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση, στο πλαίσιο του αυτοφώρου για τη συκοφαντική δυσφήμιση και την εξύβριση εις βάρος του Γ. Καρεκδίδη. Οι αστυνομικοί ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Οι πληροφορίες λένε ότι του επέτρεψαν να μεταβεί εκεί με το δικό του αυτοκίνητο.

Εκεί απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος εφόσον η Εισαγγελέας διέταξε ρητή δικάσιμο.

Από τον Αχ.Μπέο έγινε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σήμερα το μεσημέρι, ενώ συνέτρωγα με την οικογένεια και φιλικά μου πρόσωπα, ενημερώθηκα ότι μετά από νέα μήνυση εναντίον μου που υπέβαλε το δημοσιογραφικό σκουπίδι, Γιώργος Καρεκλίδης, ο εισαγγελέας υπηρεσίας κίνησε εναντίον μου την αυτόφωρη διαδικασία και παρουσιάστηκα αυτοβούλως, ως νομοταγής πολίτης. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι ο αγώνας μου να δώσω ένα τέλος στη διαπλοκή σε αυτή την πόλη μόλις άρχισε και δεν θα σταματήσει, παρά τα όποια εμπόδια, με αυτόφωρα, προσχηματικές μηνύσεις για δήθεν εξύβριση και άλλα τέτοια, πριν φθάσει στο τέλος του. Και ήδη το απόστημα έχει σπάσει. Επαναλαμβάνω και πάλι,: Εγώ δεν φοβούμαι να δώσω εξηγήσεις για την εξύβριση.,

Ο Καρεκλίδης τι απολογείται στην κοινωνία για τις οικονομικές του δοσοληψίες με τους εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς; Ρητορική, μάλλον η ερώτηση, γιατί η μέχρι τώρα συμπεριφορά του και η αιδήμων σιγή που τηρεί λένε πολλά από μόνες τους. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει η Δικαιοσύνη Και ας συνειδητοποιήσουν ότι οι υποθέσεις αυτές δεν πρόκειται να τελεσιδικήσουν στις δικαστικές αίθουσες του Βόλου, αλλά θα κριθούν και σε ανώτερο βαθμό, πάντα από αδέκαστους και αξιοπρεπείς δικαστές».

Πηγή: e-thessalia.gr