Πέμπτη 27.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνέδριο όλων των ΚΤΕΛ της χώρας στα Τρίκαλα

06.06.2015 /

Η καθιερωμένη ετήσια γενική συνέλευση της Π.Ο.Α.Υ.Σ.(Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών),πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο Αrt Gallery Hotel,στις εγκαταστάσεις του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Η συμμετοχή των συνέδρων είναι ιδιαίτερα μεγάλη, γεγονός που αποδεικνύει ένα τεράστιο όφελος για την πόλη των Τρικάλων και όλο το νομό.

Στη συνέλευση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ στο πρώτο μέρος της απευθύνθηκαν χαιρετισμοί από εκπροσώπους των τοπικών πολιτικών και εκκλησιαστικών αρχών, καθώς και από τον πρόεδρο της Π.Ο.Α.Υ.Σ. και τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Βασίλη Τζατζάκη.

Κοινή ομολογία όλων των ομιλητών ήταν οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πολίτες που παρέχονται από τα ΚΤΕΛ όλης της χώρας με φθηνό αντίτιμο για το επιβατικό κοινό, καθώς και ότι το ΚΤΕΛ αποτελεί υπόδειγμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας με συνεταιριστικό χαρακτήρα στην Ελλάδα. Ο κόσμος επιλέγει το λεωφορείο για τις μετακινήσεις του και τον ευχαριστούμε πολύ, γι’ αυτό και εμείς ως ΚΤΕΛ αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς τους επιβάτες με άνετα, καινούργια, γρήγορα και καθαρά αυτοκίνητα κάνοντας το ταξίδι τους ευχάριστο και ασφαλές πάνω απ’ όλα. δήλωσαν από το βήμα του συνεδρίου οι ομιλητές.

 

 

                                                                                                                     Δ.Π.