Δευτέρα 26.07.2021 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συνάντηση με την Δημοτική αρχή Τρικάλων για τον 9ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα – Τρίκαλα

16.02.2016

Συνάντηση  με την Δημοτική αρχή είχαν τα μέλη της Οργανωτικής επιτροπής του 9ου Διεθνή Ημιμαραθώνιου Καλαμπάκα-Τρίκαλα Θαν.Σταμόπουλος που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου στην πόλη μας. Τα μέλη της επιτροπής μας υποδέχθηκε στο γραφείου του ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Παπαστεργίου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού& Νεολαίας κα Βασιλένα Μητσιάδη και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού-Καινοτομίας-Ανάπτυξης – Τουρισμού κ. Τόμμυ Κυρίτσης. Η οργανωτική επιτροπή εκπροσωπήθηκε  από τον πρόεδρο Δημοσθένη Πάλλα, τον γραμματέα Γιοντζή Βύρωνα και τον ταμία του  Κωνσταντίνο Τζίκα.

Τα μέλη μας επισήμαναν την συνεχή ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού τα τελευταία χρόνια και τα οφέλη που αποκομίζει η πόλη μας μέσω του αθλητικού τουρισμού.Στην συνέχεια αναφέρθηκαν στον αγώνα μας και πιο συγκεκριμένα επισήμαναν το μέγεθός του καθώς είναι ο τρίτος μεγαλύτερος αγώνας στην χώρα μας και ο μεγαλύτερος επαρχιακός Ημιμαραθώνιος. Τέλος, τόνισαν τις αυξημένες απαιτήσεις της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.

Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα μέλη μας και  αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει αφιλοκερδώς ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων για την διεξαγωγή ενός τόσο σημαντικού γεγονότος στην πόλη μας. Κλείνοντας δεσμεύτηκε να είναι κοντά και στην φετινή διοργάνωση του αγώνα και να παρέχει την βοήθεια του με όποιο δυνατό τρόπο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πληροφορίες

Ηλ.Διευθνση: https://runningclubsdt.wordpress.com/

email: runningclubsdt@gmail.com

Τηλ.επικ.: 6945802316 Δημοσθένης Πάλλας (πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων)