Κυριακή 20.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συμπαράσταση και μήνυμα αλληλεγγύης από το ΠΑΜΕ στα μπλόκα των αγροτών στην Νίκαια Λάρισας

22.01.2016

Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων, με την παρουσία μελών της, μαζί με στελέχη από εργατικά σωματεία του Νομού μας, παραβρέθηκαν χθες Πέμπτη 21-Γενάρη, μαζί με τους Τρικαλινούς αγρότες με τα τρακτέρ τους, στα Μπλόκα των αγροτών, την ώρα που συμπαρατάσσονταν και αγρότες από τους άλλους Θεσσαλικούς νομούς, στον κόμβο της ΝΙΚΑΙΑΣ Λάρισας.

Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων των νομών της Θεσσαλίας, που εκπροσωπούν το οργανωμένο αγροτικό κίνημα που εκφράζει τα συμφέροντα των μικρομεσαίων αγροτών, εκφράζουμε έμπρακτα την Αλληλεγγύη μας και τη συμπόρευσή μας, με την αγωνιζόμενη φτωχομεσαία αγροτιά, στον κοινό αγώνα εργαζόμενων, φτωχομεσαίων αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, επιστημόνων, νεολαίας ενάντια Νόμο-Λαιμητόμο της Κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό που σχεδιάζει η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή.

Κανένας εργατοϋπάλληλος, άνεργος, αγρότης, αυτοαπασχολούμενος, δεν πρέπει να λείψει από αυτή τη μάχη. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορήσει.

Η θέση του ταξικού κινήματος, του ΠΑΜΕ, είναι στον κόμβο της Νίκαιας. Η συμμετοχή των εργατών-αγροτών στα συλλαλητήρια, την απεργία, στα μπλόκα, κάνουν πιο δυνατό και αποτελεσματικό τον κοινό μας αγώνα, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που θα βάλουν στο δρόμο μας οι κοινοί μας αντίπαλοι, συγκυβέρνηση, Ε.Ε., Επιχειρηματικοί Όμιλοι και τα κόμματά τους που πίνουν νερό στις επιλογές τους, αλλά και οι “άσπονδοι φίλοι μας” που είναι μέσα στο εργατικό κίνημα, η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα στο νομό μας, που δέχονται την ίδια επίθεση από την ΕΕ και την κυβέρνηση στο Ασφαλιστικό και στο Φορολογικό να συμπαρασταθούν στον κοινό αγώνα μας.

Απαιτούμε η Κυβέρνηση να πάρει πίσω το Νόμο-Λαιμητόμο ΤΩΡΑ!!!

Αλληλεγγύη στην Αγωνιζόμενη Αγροτιά

Όλοι Αύριο στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Όλοι στην Πανεργατική Απεργία 4 Φλέβάρη