Τετάρτη 30.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συμμετοχή της “Λαϊκής Αντίστασης” στο διήμερο αντιπολεμικής δράσης και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες

17.03.2016

Στα πλαίσια της πανελλαδικής αντιϊμπεριαλιστικής–αντιπολεμικής καμπάνιας αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες οι δυνάμεις της Λαϊκής Αντίστασης -Αριστερής Αντιϊμπεριαλιστικής Συνεργασίας, πραγματοποίησαν παρεμβάσεις στην πόλη των Τρικάλων και σε χωριά του Νομού.

Οι ιμπεριαλιστές μέσω των ανταγωνισμών τους, που πλέον έχουν πάρει παροξυσμικά χαρακτηριστικά, ισοπεδώνουν χώρες και εξαναγκάζουν στην προσφυγιά εκατομμύρια ανθρώπους. Ταυτόχρονα, η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο των διεθνών σφαγέων αλλά και σε στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων, η πλήρης ευθυγράμμιση της αστικής τάξης της χώρας και των πολιτικών δυνάμεων που την υπηρετούν στις ιμπεριαλιστικές απαιτήσεις, πάνε χέρι-χέρι με τις πολιτικές που εξαθλιώνουν τους λαούς και ξεθεμελιώνουν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.

Είναι αναγκαίο λοιπόν να δυναμώσουμε το αντιπολεμικό- αντιϊμπεριαλιστικό κίνημα. Να δημιουργήσουμε κοινό μέτωπο των λαών ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό και το φασισμό.  Να απαιτήσουμε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, άσυλο, έγγραφα, περίθαλψη για τους πρόσφυγες.  Να συνδέσουμε τους αγώνες που δίνει ο λαός μας ενάντια στο χτύπημα των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων με τον αγώνα ενάντια στους πολέμους και στις επεμβάσεις.

Σ’ αυτά τα πλαίσια στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο διήμερο αντιπολεμικής δράσης και αλληλεγγύης στους πρόσφυγες που πραγματοποιείται στα Τρίκαλα.

Παρασκευή 18 Μάρτη, στις  8μμ στο Δημαρχείο: Εκδήλωση- συζήτηση.

Σάββατο  19 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι στην πλ. Ρήγα Φεραίου: Συγκέντρωση.