Σάββατο 22.01.2022 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της!!! Συνέλαβαν 92χρονο καστανά γιατί δεν είχε ταμειακή

13.11.2015

Αλήθεια δεν ξέρω σε τι χώρα ζούμε. Την ώρα που οι λίστες φοροφυγάδων και ληστών του Ελληνικού χρήματος κάνουν βόλτες από υπουργικό σε υπουργικό γραφείο και από Εισαγγελία σε Εισαγγελία, την ώρα που γίνεται ένα όργιο φοροδιαφυγής από εφοπλιστές, βιομηχάνους, μεγαλογιατρούς, μεγαλοδικηγόρους κ.λπ., η παρακάτω είδηση δεν πρέπει απλά να μας σοκάρει, αλλά να μας συνεφέρει από τον λίθαργο της απάθειας και της αδιαφορίας που έχουμε πέσει. Διαβάστε και καμαρώστε χώρα:

« Σε αστυνομική επιχείρηση-σκούπα που έγινε στην Θεσσαλία, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων και 350 κιλά κάστανα και έγιναν αρκετές συλλήψεις.

Αν και επισήμως δεν ανακοινώθηκαν ονόματα, λέγεται πως μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 92χρονος καστανάς από την Καρδίτσα γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή! Όχι μόνο του κατάσχεσαν κάστανα και φουφού, αλλά αντιμετωπίζει στο αυτόφωρο την κατηγορία της κατ’ επανάληψη και «άνευ αδείας εμπορίας» , του «αθέμιτου ανταγωνισμού», «της μη ύπαρξης ταμειακής μηχανής» και το καλύτερο «της παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού» (δηλαδή της φουφούς).

Μάλιστα, επειδή είναι η δεύτερη φορά που δικάζεται για αυτό, μπορεί να φάει ποινή έως 32 μήνες».