Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων
Συνελήφθησαν, χθες (16-04-2024) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί, διότι, κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -2- αναδιπλούμενοι σουγιάδες.
Σύλληψη δύο ατόμων, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δυνάμει απόφασης και εντάλματος σύλληψης
Συνελήφθησαν, προχθές (15-04-2024) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Τρικάλων, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, άνδρας και γυναίκα, διότι:
Εξιχνίαση απάτης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ημεδαπών και άγνωστου ατόμου
Από το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών και άγνωστου, μέχρι στιγμής, ατόμου, για απάτη, που διαπράχθηκε την 21-11-2023 στην Καλαμπάκα.
Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή γυναίκα, προσποιούμενος τον υπάλληλο λογιστικού γραφείου και με το πρόσχημα καταβολής επιδόματος για αγορά προϊόντων ύψους -450- ευρώ, της ζήτησε να μεταβεί σε ΑΤΜ τραπεζικού υποκαταστήματος «δήθεν» για την καταβολή του.
Συγγενικό της πρόσωπο μετέβη άμεσα σε ΑΤΜ και ακολουθώντας τις τηλεφωνικές οδηγίες του δράστη πραγματοποίησε μία συναλλαγή, μεταφέροντας από τον λογαριασμό της παθούσας το χρηματικό ποσό των -3.999,8- ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του ενός ταυτοποιημένου δράστη.
Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι άλλοι δύο ταυτοποιημένοι δράστες πραγματοποίησαν τις επίμαχες αναλήψεις.