Τρίτη 26.09.2023 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι Τρικαλινοί λογιστές στην Εφορία

07.04.2016

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι Τρικαλινοί λογιστές στην Εφορία, στο πλαίσιο της κινητοποίησης που έχει αποφασίσει η Ομοσπονδία τους.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των Τρικαλινών λογιστών κ. Θωμάς Γρηγορίου «βρισκόμαστε στη ΔΟΥ Τρικάλων σε συμβολικό αποκλεισμό και υλοποιούμε την απόφαση της Ο.Ε.Ε , Π.Ο.Φ.Ε.Ε και η Π.Ο.Ο.Ε.Ε.Ε για αποχή από τις φορολογικές δηλώσεις έως τις 18 Απριλίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το τρόπο που μέχρι τώρα ακολουθεί η Κυβέρνηση για το άνοιγμα του taxisnet. Επίσης, διαμαρτυρόμαστε για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και το ασφαλιστικό, διότι θα πλήξει βάναυσα τον κλάδο μας. Απεργούμε και απέχουμε για να διορθωθούν κάποια κακώς κείμενα στα φορολογικά».

Οι λογιστές παρέμεινα έξω από το κτίριο της ΔΟΥ για περισσότερο από μια ώρα, ενώ απέχουν από την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων έως και τις 18 Απριλίου.

[fbcomments]