Δευτέρα 01.06.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Show CELEBRITIES την Τρίτη για τα παιδιά της ΠΙΣΤΗΣ

02.07.2016

Ενα τηλεοπτικό σόου υψηλών προδιαγραφών θα παρακολουθήσουν οι τρικαλινοί την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων, όπου ο Κωνσταντίνος Καμέας υποδέχεται στο CELEBRITIES TV SHOW By La Farm, πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, τραγούδι και συγκίνηση.

Οι Vegas, η Μαλού, ο Κώστας Καραφώτης, η Αποστολία Ζώη, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Κώστας Δόξας θα εμφανιστούνε εκείνο το βράδυ για να τραγουδήσουνε τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους σε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά της Πίστης Τρικάλων που πάσχουν απο διάφορες νεοπλασματικές παθήσεις. Χρήματα για τα παιδιά της ΠΙΣΤΗΣ θα συγκεντρωθούνε στο περίπερο του συλλόγου που θα υπάρχει στον χώρο της Κεντρικής Πλατείας καθώς επίσης και με την αποστολή ενός μηνύματος σε συγκεκριμένο 5ψήφιο νούμερο όπου θα αντιστοιχεί σε 2,5 ευρώ και όλα τα χρήματα θα δοθούν στην ΠΙΣΤΗ όπου θα καλύψει ανάγκες των παιδιών και των γονιών τους. Πρόκειται για την μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή που έχει στηθεί στην Κεντρική Ελλάδα, με ένα τεράστιο stage, εντυπωσιακά σκηνικά με ψηφιακές οθόνες led και μοναδικούς φωτισμούς. Πρόκειται για την μεγαλύτερη τηλεοπτική παραγωγή που έχει στηθεί στην Κεντρική Ελλάδα, με ένα τεράστιο stage, εντυπωσιακά σκηνικά με ψηφιακές οθόνες led και μοναδικούς φωτισμούς.

Στις εκπλήξεις της βραδιάς το «ντουέτο» του Καμέα με τους Vegas(… πρώτη φορά live), ενώ ο Καραφώτης θα κάνει μια unplugged εμφάνιση.