Κυριακή 27.09.2020 ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ

Σήμερα η κηδεία του γιατρού Θύμιου Ζιανού που έφυγε ξαφνικά χθες το βραδυ

31.12.2017 / /

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Καλαμπάκας, καθώς λίγο μετά τα μεσάνυχτα υπέστη καρδιακό επεισόδιο και κατέληξε ο γνωστός ιατρός-νευρολόγος Ευθύμιος Ζιανός.

Ο άτυχος γιατρός, 58 ετών, υπέστη το επεισόδιο κατά τη διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ, όπου και διασκέδαζε με την παρέα του. Του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από συναδέλφους του και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Καλαμπάκας, ωστόσο ήδη είχε επέλθει το μοιραίο. Ο Θύμιος Ζιανός ήταν από νωρίς στον χορό του Α.Σ. Μετέωρα μαζί με την παρέα του και μάλιστα λίγο πριν το δυσάρεστο συμβάν χόρευε με κέφι στην πίστα. Ο θάνατός του προφανώς οφείλεται σε καρδιακό επεισόδιο.

Ο Ευθύμιος Ζιανός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στην Καλαμπάκα, όπου ζούσε και ασκούσε το λειτούργημά του ως ιατρός, όσο και σε επίπεδο Νομού, καθώς διατέλεσε για 8 συνεχόμενα χρόνια νομαρχιακός σύμβουλος, εκλεγμένος με την παράταξη του ΚΚΕ.

TAMETEORA.GR

Η κηδεία

Τον λατρευτό μας γιό,αδελφό και θείο ΕΥΘΥΜΙΟ ΖΙΑΝΟ, ΕΤΩΝ 58, θανόντα κηδεύουμε την ΚΥΡΙΑΚΗ 31-12-2017 και ώρα 3:00 μ.μ. στον ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.

Παρακαλούμε τους συγγενείς και φίλους να προσέλθουν και να συνοδεύσουν την εκφορά του.

Η ΜΗΤΕΡΑ: ΚΕΡΑΣΙΝΑ ΖΙΑΝΟΥ

Η ΑΔΕΛΦΗ: ΔΑΦΝΗ ΠΕΤΡΟΥ-ΖΙΑΝΟΥ

ΤΑ ΑΝΙΨΙΑ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ,ΙΣΜΗΝΗ

ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

ΣΗΜ: Η ΣΟΡΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΣΤΙΣ 2:00 μ.μ.

Την κηδεία επιμελείται το γραφείο τελετών «Προύφας» στην Καλαμπάκα.